AFHALEN IN DORDRECHT – POSTNL – BEZORGSERVICE

AFHAAL-LOCATIE IN DORDRECHT

De photobooth kunt u ophalen en terug brengen op onze locatie in Dordrecht (Rusthout 22, 3319 WG Dordrecht). Laat vooraf even weten dat u eraan komt (whatsapp op 06-50904444 is voldoende) zodat er iemand aanwezig is.

Het ophalen van de photobooth kan altijd één maar vaak ook meerdere dagen voor het evenement.
Dit is afhankelijk hoeveel photobooths er op het moment verhuurd zijn en hoeveel wij er direct beschikbaar hebben.

Aan het begin van de week (maandag) kunt u contact opnemen wanneer u de photobooth kunt ophalen. De dag na het evenement (voor 12.00 uur) dient u de Pjhotobooth weer terug te brengen, zodat andere huurders ook gebruik kunnen maken van de photobooth. Als we voldoende voorraad hebben kunnen de tijden worden aangepast.

VERSTUREN MET POSTNL

De photobooth wordt verstuur met PostNL. Kiest u voor het versturen met PostNL dan ontvangt u de Photobooth meestal 1 tot 2 dagen voor het evenement. De meeste Photobooths worden bij ons op maandag en dinsdag verstuurd. Uiteraard zijn wij afhankelijk van PostNL maar over het algemeen wordt het pakket de volgende dag afgeleverd.

Zodra wij het pakket versturen krijgt u van ons een email met de track en trace gegevens. Hiermee kunt u nakijken wanneer het pakket geleverd wordt.
Zorg dat u aanwezig bent op dag van levering. Het pakket is ongeveer 50x50x60cm groot en heeft een gewicht van bijna 30KG. Niemand zit te wachten om dit pakket 2x in zijn handen te hebben.

TERUGSTUREN

De volgende dag stuurt u het pakket terug met PostNL.
Het terugsturen is bij de prijs inbegrepen. U maakt via onze website een retouretiket aan, print deze uit (u hebt dus wel een printer nodig), en u plakt deze op de doos. Het pakket kunt u inleveren bij een van de PostNL-pakketpunt locaties (pakket-punten: https://www.postnl.nl/locatiewijzer ).

 

PHOTOBOOTH PRO (LATEN VERSTUREN)

Als u de photobooth door ons laat versturen met PostNL dan krijgt u de Photobooth PRO zoals u hier RECHTS op de afbeelding ziet.

De printer wordt geleverd zonder houten behuizing. Dit om ruimte en gewicht van het pakket te verlagen tijdens het versturen. Het aansluiten en de werking is exact hetzelfde als de printer in een houten behuizing.

BEZORGEN OP LOCATIE

De photobooth kunt u door ons laten bezorgen op locatie. We zetten de photobooth (op afspraak) voor u op en halen deze weer op. Het bezorgen van de photobooth gebeurt op de dag van het evenement of één dag van te voren. Dit is afhankelijk van de beschikbare dagen dat de koerier de photobooth kan bezorgen. De dag na het evenement (of één dag later) wordt de photobooth weer opgehaald. Om gebruik te maken van deze dienst dient u vooraf contact op te nemen. De kosten verschillen per locatie.