FAQ

Een ‘plug and play’ photobooth is een photobooth die nadat je de stekker in het stopcontact gedaan hebt gelijk klaar is voor gebruik. Je hoeft de photobooth dus niet meer in te stellen, dit doen wij allemaal voor je.

Je haalt de photobooth op bij het afhaaladres, zet de photobooth klaar steekt de stekker in het stopcontact en je kan foto’s maken. Na gebruik breng je de photobooth zo weer terug bij het afhaaladres zonder dat je iets hoeft in te stellen.

Vaak is het mogelijk de photobooth een dag eerder op te halen en de dag erna terug te brengen. Soms komt het voor dat de photobooth nog terug moet komen van een ander feest. Het kan dus voorkomen dat de photobooth pas in de avond ervoor beschikbaar is. Vraag even naar de mogelijkheden. We hebben meerdere photobooths beschikbaar, dus meestal is er wel eentje eerder beschikbaar.

Onze photobooths worden voor een periode van 24 uur verhuurd. Dit houdt in dat u in de huurperiode de photobooth mag gebruiken. Meestal is het mogelijk om de photobooth de dag/avond ervoor op te halen en een dag later terug te brengen.

We geven voldoende fotopapier mee dat u de gehele periode van huur kunt printen. 

LET OP !!!

MOMENTEEL VERSTUREN WIJ GEEN PHOTOBOOTHS MEER.

WELLICHT DAT DEZE OPTIE IN DE TOEKOMST TERUG KOMT.

De Photobooth wordt minimaal 1 dag maar vaak meerdere dagen voor de huurdatum geleverd op het afleveradres.

Na gebruik kunt u GRATIS een retour-etiket aanmaken om de Photobooth in dezelfde verpakking terug te sturen.

https://retour.i-booth.nl

 
LET OP!
Controleer het pakket na ontvangst direct op beschadigingen. Zijn er beschadigingen meldt deze dan direct via e-mail of whatsapp (06-47506070). 
 
Wij raden u sterk aan om de Photobooth voorafgaand aan uw evenement te testen op de werking en mogelijkheden zodat u zeker weet dat de Photobooth correct werkt. Zo kunt u tijdens uw feest zorgeloos gebruik maken van de Photobooth. 
 
(Op de reserveringsdag/event zelf kunnen wij u niet meer helpen om problemen met de Photobooth op te lossen. Eventueel niet correct werkende onderdelen zijn dan voor eigen risico, u kunt hier dan ook geen reclamatie voor indienen).
 
 

Na gebruik kunt u de volgende dag de Photobooth terugbrengen.

Is de Photobooth naar u verstuurd dan kunt u GRATIS een retour-etiket aanmaken om de Photobooth in dezelfde verpakking terug te sturen.

https://i-booth.nl/retour/

Onze photobooth is klein en compavt en mee te nemen in elke auto of zelfs bakfiets. De photoboth heeft bij elkaar een afmeting van 50x50x50 cm en weegt totaal rond de 25 kg.

Wat leuk dat je voor ons kiest! We gaan van jou bruiloft, feest of evenement een happening maken. Om de photobooth te reserveren gaat u naar het bestelmenu en plaatst u de bestelling. Na plaatsing van de bestelling krijgt u van ons een email met definitieve bevestiging.

De verschillen tussen de PRO en de BUDGET zit hem in de printer.

De BUDGET wordt zonder printer geleverd. Wordt vaak gebruikt als er geen prints nodig zijn of als men prints achteraf wilt bestellen. Met de BUDGET kun je bijv de fotosessies/fotostrip versturen naar de gast/klant.

De PRO wordt met printer geleverd. Betreft een DYE sublimatie techniek waarbij de kleur op het papier wordt gedrukt door middel van warmte. Hierdoor is er geen natte inkt en is de print direct te gebruiken.

De PRO printer gebruikt een rol papier en snijdt de foto van de rol af. Zo is het mogelijk om 10*15cm (postcard) en 5*15cm (fotostrip) af te laten drukken.

i-Booth heeft 8 verschillende templates waar u uit kunt kiezen. Een template is een indeling waar de foto’s geplaatst worden op het papier. Zo heb je 4 templates in de vorm van een fotostrip (5*15cm) en 4 templates in de vorm van een postcard (10*15cm). De templates bevatten 1, 2, 3 of 4 foto’s. Klik hier voor de templates

Standaard is omlijsting van een templates wit en is er geen tekst toegevoegd.

Een design is een ontwerp van de template met een leuk ontwerp, achtergrond, kader en/of tekst op de fotostrip. We hebben de keuze uit standaard designs waar de teksten aangepast kunnen worden. We maken ook maatwerk designs.

Kies de juiste template en kijk naar de designs die we standaard al aanbieden. Klik hier voor de templates en designs

Hulp nodig bij de Photobooth?

Hier vind je onze handleidingen

PHotobooth installeren

 

Fotokader inladen op de Photobooth

contact  iBooth.nl
  Balsa 92
  3315 NH Dordrecht

  E| info @ ibooth.nl
  T| 078-7878878
  KVK 87927543
  BTW NL004507852B43

  Het kan voorkomen dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Stuur dan een whatsapp naar +31 (0)78-7878878 of stuur een e-mail/bericht. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

  U kunt ook rechtsboven in op ons whatsapp logo klikken.