LOCATIEHOUDERS GEZOCHT

Wij zijn op zoek naar jou!

(Verhuur bedrijven, trouwlocaties, fotografen, (overige) bedrijven en partikulieren)

Wil jij er ook iets bij doen, bied je al verhuurproducten aan of ben je een fotograaf die een extra product wilt leveren? Ben je communicatief vaardig, ga je graag met mensen om en heb je enige ervaring met computers/techniek dan zijn we op zoek naar jou!

Breng Photobooths dichterbij

iBooth is op zoek naar locatiehouders in heel Nederland. Samen met jou (als locatiehouder) kan iBooth efficiënt elke klant een onvergetelijke beleving met een photobooth geven. Als locatiehouder speel je hier een cruciale rol in. Jij brengt de photobooth dichterbij.

Locatiehouder zijn: Wat is het?

We plaatsen een of meerdere photobooths bij jou. We komen je uitgebreid instructies geven hoe de Photobooth werkt en wat je kunt verwachten. We helpen jou op weg en onderhouden nauw contact.

Wil een klant jouw photobooth gebruiken? Dan zal de klant een bestelling plaatsen op onze website. Jij ontvangt automatisch een e-mail met gegevens. Je plant een afspraak met de klant voor het ophalen en terugbrengen van de photobooth. Op het afgesproken moment zorg je dat de photobooth er piekfijn bij staat, gecontroleerd is of deze perfect werkt en geef je de klant een korte uitleg zodat zij direct met de Photobooth aan de slag kunnen.

Optioneel: je beschikt over een auto waarmee je de photobooth incidenteel naar een klant wilt wegbrengen. Om de klant volledig te ontzorgen, installeer je de photobooth op de locatie en haal je ‘m na het feest weer op. De precieze tijden stem je met de klant af.

Locatiehouder zijn: voor wie is dit geschikt?

Je bent geschikt voor dit werk wanneer je vriendelijk bent, graag met mensen omgaat, je goed kunt plannen, communicatief vaardig en flexibel bent.

Heb jij een verhuurbedrijf, een trouwlocatie, ben je een fotograaf of zit je in een hele andere tak van sport? Vergroot jouw productaanbod met de Photobooths van iBooth. Verhuren van Photobooths kan middels een white label waarbij wij de hardware en de knowhow leveren en u de klant. 

 

Nieuwsierig geworden? Meer weten? Meld je aan via ons contactformulier en we nemen contact met u op.

   VEEL GESTELDE VRAGEN

  Ja dat kan. Wij kunnen de breng- en haalservice uitzetten bij jouw locatie. Je bent dan alleen beschikbaar om de photobooth aan een klant mee te geven en thuis weer in te nemen

  Heb je al een (verhuur)bedrijf dan is het zeker interessant om photobooths als extra product aan te bieden. Het is toegestaan om het product naast je bestaande producten aan te bieden aan de klant. Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid om naast de Photobooth ook jouw producten te huren.

  Je plaatst de photobooth op de begane grond binnen het bereik van de wifi in een vochtvrije ruimte. Stapel je de photobooth goed op, dan heb je minder dan 1 vierkante meter ruimte nodig voor de opslag.

  De photobooth past in een gemiddeld formaat auto (te denken aan een Volkswagen Polo). Heb je een grotere auto, dan past het zeker!

  Dit hangt van je werk af. Breng je de photobooth weg of komt de klant ‘m halen? De beloning hangt hier vanaf. Daarnaast kun je extra verdienen door de photobooth te promoten. We informeren je graag per e-mail over de specifieke verdiensten. Je ontvangt je verdienste eenmaal per kwartaal.

  Je krijgt inloggegevens voor onze site. Je kunt in je eigen gedeelte je vakantie opgeven. Je photobooth is tijdens je vakantie niet te boeken door klanten. Wil een klant de photobooth bij jou ophalen? Wij denken met de klant mee over de volgende dichtstbijzijnde beschikbare locatie

  Ja, je mag de photobooth eenmaal per jaar gratis op je eigen feest inzetten.

  We verwachten een minimale kennis over hoe een computer werkt (stekker erin, iPad aan en uit kunnen zetten). Wij geven daarnaast een uitgebreide instructie hoe de photobooth werkt.

  De photobooth heeft één zwaar onderdeel. Dit weegt ongeveer 25 kilo. Kun je dit onderdeel tillen, dan is de rest een eitje.