AFHAAL LOCATIES

De photobooth kunt u ophalen en terug brengen op verschillende locaties in Nederland. Tijdens de bestelling kunt u aangeven waar u de photobooth wilt afhalen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een email met gegevens over de afhaal locatie.

Het ophalen van de photobooth kan altijd één maar vaak ook meerdere dagen voor het evenement.
Dit is afhankelijk hoeveel photobooths er op het moment verhuurd zijn en hoeveel wij er direct beschikbaar hebben.

Aan het begin van de week (maandag) zal de locatie-houder contact met u opnemen wanneer u de photobooth kunt ophalen. De dag na het evenement (voor 12.00 uur) dient u de Photobooth weer terug te brengen, zodat andere huurders ook gebruik kunnen maken van de photobooth. Als we voldoende voorraad hebben kunnen de tijden worden aangepast.

      BEZORGEN OP LOCATIE

      De photobooth kunt u door ons laten bezorgen op locatie. We zetten de photobooth (op afspraak) voor u op en halen deze weer op. Het bezorgen van de photobooth gebeurt op de dag van het evenement of één dag van te voren. Dit is afhankelijk van de beschikbare dagen dat de koerier de photobooth kan bezorgen. De dag na het evenement (of één dag later) wordt de photobooth weer opgehaald. Om gebruik te maken van deze dienst dient u vooraf contact op te nemen. De kosten verschillen per locatie.